Welkom bij WijCom!

 

Als u voor uw werkplek of thuis overweegt nieuwe hard- of software aan te schaffen dan kunt u ons inschakelen voor advies of begeleide aankoop.
Ook kunt u ons uw wensen kenbaar maken waarna wij de aankoop en installatie verzorgen zodat u meteen gebruiksklaar uw nieuwe apparatuur of programma kunt gebruiken.

Ook wanneer u een storing hebt of op een andere manier niet kunt doen wat u wilt op computergebied dan kunt u ons inschakelen. Wij kunnen bij u langskomen of proberen het ‘op afstand’ op te lossen door middel van het overnemen van uw computer via internet. Het oplossen van (inter)netwerk problemen behoort tot ons dagelijks werk net als  -helaas- het verhelpen van storingen door virussen en ander malware.

Ook voor andere problemen worden wij veel gevraagd: Van instellen van televisies en aanleg/herstellen van elektrische installatie’s tot telefoon (ip) oplossingen en het maken en beheren van website’s.

 

We maken voor het accepteren van een opdracht een duidelijke afspraak met u over de te maken kosten en als wij u niet kunnen bedienen geldt een No Cure No Pay policy (zie ook onze Algemene voorwaarden)